Op deze pagina kun je een aantal getuigenissen lezen van wat God in de afgelopen tijd heeft gedaan. De reden dat we deze verhalen met jullie delen is om je aan te moedigen in je geloof dat God niet veranderd is en nog altijd de God van wonderen is! Het is voor ons ook bemoedigend. De Bijbel zegt dat tekenen en wonderen een bevestiging zijn op het woord wat gepredikt is.


Ibero High School op Aruba is een plaats waar we altijd het voorrecht hebben om te spreken tijdens de dagopening. Op deze plek zijn al vele levens aangeraakt. De foto laat de reactie zien op de oproep om Jezus Christus aan te nemen. Tientallen jongeren reageerden met tranen in hun ogen om Jezus hun leven te veranderen.

De directeur vertelde dat wij de enigen zijn die telkens terugkomen om de kinderen te bemoedigen en te vertellen over Jezus. Ook vertelde hij over de impact die we maken in hun levens. Dat er wekenlang nog doorgepraat word over wat we delen daar. We kunnen echt zeggen dat we hier levens beïnvloeden!Jarno kreeg een woord van kennis over een gescheurde spier die God wilde genezen. Deze man kwam naar voren. Na een keer gebeden te hebben probeerde hij een zware monitor speaker op te tillen. Nog steeds was daar pijn.

Na de tweede keer gebeden te hebben en weer de speaker op te tillen begon hij te stralen en was alle pijn weg en zijn spier genezen!


Hiernaast: Deze foto is genomen tijdens onze eerste reis naar Aruba. De man waar ik voor aan het bidden was vertelde dat hij blind was vanaf zijn geboorte. Nadat ik voor hem gebeden had begon hij licht te zien, maar daar bleef het bij.

Toen we een aantal maanden later weer op Aruba bij dezelfde kerk kwamen, schoot hij me aan na de dienst en vertelde dat hij in de dagen nadat ik voor hem gebeden had, steeds meer begon te zien. Op de derde dag werd hij wakker en waren zijn ogen volledig geopend! Hij kan weer helemaal zien!!


Tijdens een genezingsdienst kwam een echtpaar naar Liesbeth en Jarno toe. Ze wilden laten bidden voor vruchtbaarheid en zwangerschap. Onder druk tijdens vorige relatie moest de vrouw zich laten steriliseren d.m.v. klemmetjes te plaatsen. Hierdoor was ze, zonder medische ingreep, onomkeerbaar onvruchtbaar geworden. Nu was ze gelukkig getrouwd en wilden ze graag nog een baby samen krijgen. Ze vroegen of we ervoor wilden bidden. Tijdens het bidden begon het gebied rondom haar baarmoeder te bewegen. Het wonder… Een aantal maanden later op zondag getuigden ze samen dat ze 8 weken zwanger zijn van een gezonde baby! Wat bij mensen onmogelijk is, is mogelijk bij God!!