IMG_3477Mijn naam is Jarno van Dijk en ben gelukkig getrouwd met Liesbeth. Samen hebben wij twee prachtige zonen, Jeftha en Micha, en wonen we in Genemuiden. Toen ik 12 jaar was ben ik tot levend geloof gekomen in Jezus Christus. Opgegroeid in de Nederlands Hervormde Kerk en later in de evangelische-pinksterwereld tot levend geloof gekomen. Daar heb ik ook mijn vrouw ontmoet.

In 2007 zijn mijn vrouw en ik werkzaam geweest op Curaçao. Daar dienden wij bij o.a. de Healing Rooms die gestart werden op het eiland en in de Bon Futuro gevangenis. Daar trainden we gevangenen om zieken te genezen. Geweldige wonderen en tekenen hebben we daar gezien! In Nederland zijn we al jaren actief met het bedienen in kerken en conferenties, zowel in de reformatorische als de charismatische kringen. Ook hebben we altijd onze eigen meetings georganiseerd. Plaatsen waar we het Evangelie predikten en waar de Heilige Geest dit bevestigde door tekenen en wonderen.

In 2013 ervoeren we een roeping om een gemeente te pionieren in Zwolle. Juli 2014 zei God dat ik ontslag moest nemen en zijn we Hem gaan vertrouwen voor ons volledige inkomen. God voorziet telkens weer en deuren gaan open om overal in Nederland en ook internationaal te kunnen bedienen. Onze bediening opereert sterk in de profetische gaven en genezing. Na ruim vier jaren voorgangers te zijn geweest, hebben we onze taken als voorgangers neergelegd en in december 2017 zijn we ons volledig gaan richten op onze reizende bediening.

17829_10153079701059192_9148998715024144838_nVanuit onze apostolische roeping brandt ons hart voor de Kerk van Jezus Christus, om haar toe te rusten, op te bouwen en versterken in haar bestemming en te helpen vervullen waar zij voor geroepen is. Onze boodschap gaat over het hart van de Vader, het volbrachte werk van Jezus en het Koninkrijk van God dat doorbreekt op aarde door de kracht van de Heilige Geest.

Het zal voor mij een voorrecht zijn om te mogen bedienen bij jou in de gemeente of wat voor plaats dan ook. Mocht je mij willen uitnodigen, vul dan het contactformulier in op de contactpagina. Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

Gods zegen en een hartelijke groet,

Jarno en Liesbeth van Dijk