BESTEL NU! Klik hier om naar de webwinkel te gaan

(Cultuurshock is een boek voor persoonlijke geloofsopbouw, maar ook uitermate geschikt voor groepsverband. Aan het eind van elk hoofdstuk (10 hoofdstukken) staan verdiepingsvragen die in cel-groepen of Bijbelstudie-groepen gebruikt kunnen worden.)

CULTUURSHOCK – Jarno van Dijk
Ieder mens heeft een manier van denken, een filosofie. Vanuit die filosofie creëer je een cultuur om je heen hier op aarde. Als Jezus zegt: ‘Laat Uw Koninkrijk komen’, dan is Zijn gebed onder meer dat onze aardse cultuur plaats moet maken voor die van dat Koninkrijk. Door je denken en leven te vernieuwen krijgt de door God bedoelde hemelse cultuur vorm op aarde. Een cultuur die doordrenkt is met liefde, kracht, vrede, en overwinning. Allemaal voortkomend uit het volbrachte werk van Jezus.

Dit boek neemt je mee op reis door de verschillende aspecten van die cultuur. Het reikt je handvatten aan om die cultuur steeds meer zichtbaar te zien worden in je leven. Wie je ook bent, wat je ook doet of waar je ook woont, jij bent drager van die hemelse cultuur!

“Elk nieuw hoofdstuk daagt je uit om in de spiegel te kijken en je denken te laten vernieuwen.”
Martin Koornstra

“In ‘Cultuurschok’ neemt Jarno de lezer op kwetsbare wijze mee op zijn reis samen met Liesbeth zijn vrouw, naar Waarheid, door frisse openbaring als gevolg van intimiteit met Jezus.”
Klaas van Denderen

“Jarno geeft nieuwe betekenis en inzicht aan bekende passages uit de Bijbel waardoor je geloof versterkt wordt en je wilt uitstappen om de cultuur van Gods Koninkrijk in praktijk te brengen.”
Frank Niehof

“Ik geloof dat dit boek je zal inspireren en dat de apostolische waarheden en inzichten die beschreven zijn in dit boek een cultuurverandering in je eigen leven kunnen bewerkstelligen.”
Arno van der Knaap

BESTEL NU! Klik hier om naar de webwinkel te gaan